TREDJEPARTSLOGISTIK

Vi på Nowaste Logistics AB erbjuder kundanpassad tredjeparts logistiklösningar som ger dig ökad konkurrenskraft på din marknad. Du kan vara helt trygg med att vi utformar, implementerar och hanterar er logistik utifrån er bransch och era behov.

Vi skräddarsyr vår lösning utifrån dina prioriterade behov.

Lösningen kan omfatta hela ditt varuflöde, från leverantör via lager till slutkund/konsument, men också vara en ren lager-och hanteringslösning där du ansvarar för övriga logistikaktiviteter själv. En av de många fördelarna med en 3PL-lösning är att den är skalbar. Det innebär att när din verksamhet växer och du behöver mer utrymme och fler tjänster kan vi som 3PL-aktör erbjuda dig en anpassad lösning. Vi använder olika typer av automatiserade lager- och hanteringslösningar för att skapa ett så effektivt flöde som möjligt. Dessa styr vi med våra egenutvecklade mjukvarulösningar. Vi har dessutom egen kompetens inom fastighetdesign och fastighetsetablering.

Vi investerar tid och erfarenhet i alla våra uppdrag för att säkerställa optimala lösningar anpassade efter dina produkter och villkor. Vår djupa kompetens och breda erfarenhet inom materialhantering, transport, fastighetsetablering och automationslösningar så säkerställer att vi fram den bästa lösningen för ditt företag. Vi erbjuder dig en vass logistikpartner med endast egen personal som har bred kompetens inom allt från egen utveckling IT-lösningar till implementering av automationsdriva lagerprocesser. Vi etablerar lagret och tar hand om allt inom lagrets fyra väggar. Och om så önskas, så tillhandahåller vi även transportlösningar, och administrativa tjänster såsom ordermottag, avrop, ekonomisk uppföljning med mera.

Den optimala logistiklösningen för ditt företag är den som tillför ditt företag maximalt värde. Som köpare är det därför viktigt att du vet hur du prioriterar mellan dina krav på flexibilitet, kvalitet, kapacitet/output, ledtid, kostnad och miljöbelastning.

Jesper Brandin, Sales manager

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712

 • Läs mer här
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Huvudkontoret Landskronavägen 5 252 32 Helsingborg

Everfresh-terminalen Långebergavägen 190 256 69 Helsingborg

Solutions Porfyrgatan 1 254 68 Helsingborg

Atria-terminalen Basaltgatan 9 254 68 Helsingborg

Strandbadsvägen 9A, 252 29 Helsingborg, Sweden

kapplöpningsgatan 8, 252 30 Helsingborg, Sweden

T1 - Tostarp Mineralgatan 15 254 64 Helsingborg

Coolstuff-terminalen Makadamgatan 15 254 64 Helsingborg

stockholm

 • Huvudkontoret
  Landskronavägen 5
  252 32 Helsingborg
 • Atria-terminalen
  Basaltgatan 9
  254 68 Helsingborg
 • Bolist-terminalen
  Kapplöpningsgatan 8
  252 30 Helsingborg
 • Coolstuff-terminalen
  Makadamgatan 15
  254 64 Helsingborg
 • Solutions
  Porfyrgatan 1
  254 68 Helsingborg
 • Everfresh-terminalen
  Långebergavägen 190
  256 69 Helsingborg
 • TM – Strandbadsvägen
  Strandbadsvägen 19
  252 29 Helsingborg
 • T1 – Tostarp
  Mineralgatan 15
  254 64 Helsingborg
 • T2 – Tostarp
  Mineralgatan 17
  254 64 Helsingborg

 

Information om kamerabevakning