Våra tjänster

Våra logistiklösningar inkluderar vassa IT – system helt och hållet utvecklade i egen regi.

Nowaste Logistics AB erbjuder kundanpassade tredjeparts logistiklösningar som ger dig ökad konkurrenskraft på din marknad. Du kan vara helt trygg med att vi utformar, implementerar och hanterar er logistik utifrån er bransch och era behov.

Är du i behov av att utvärdera och utveckla din befintliga verksamhet, men är osäker på vad som är nästa steg? Eller är du i en process där ni ska besluta om nya system eller lagerlösningar? Vi finns här för att hjälpa dig.

Upplever du att tullager och exportflöden är komplicerat och tidsödande?
Vi kan hjälpa dig med allt från import- till exportklarering. Vi har integrationer mot både Tull- och Skatteverket, samt erfaren personal för att underlätta för din verksamhet.

Vi på Nowaste Logistics är en stor oberoende transportköpare som ombesörjer transporter och distribution inom hela Europa. Från det lilla enmans åkeriet till de globala aktörerna, från brevsändningar till hela båtlaster. Vi löser ditt transportbehov.

Söker du det där lilla extra som höjer upplevelsen för era kunder? Vi erbjuder kreativa och skräddarsydda värdeadderande tjänster för ditt företag, och ser till att du lyckas.

VÅR KÄRNKOMPETENS

AUTOMATION

Nowaste har utvecklat och drivit automations-anläggningar sedan 2001. Det inledande uppdraget var ett automatiskt kranlager och första generationens plockrobot till vår egen verksamhet. Idag gör vi mer än att driva, underhålla, kalkylera och designa automationsanläggningar. Nowaste håller även i upphandlingar och avtalsskrivningar.

Vi kartlägger kundens behov för att välja den automationslösning som är mest lämpad för dennes unika verksamhet. Efter lång erfarenhet av automation besitter våra medarbetare ingående kunskap kring marknadens prissättning och utbud vilket gör att vi kan möjliggöra för den mest kostnadseffektiva lösningen till våra kunder.

IT

Nowaste äger och utvecklar samtliga system internt. Det innebär att vår egen kunniga och engagerade personal skräddarsyr IT-lösningarna utifrån varje kund och dess unika verksamhet.

Genom att bevara och utveckla kompentensen internt kan vi eliminera ledtider till våra kunder. Det gör att vi kan erbjuda automatiserade och kostnadseffektiva lösningar samtidigt som vi arbetar nära kundens verksamhet, redo för snabba omställningar och potentiella förändringar.

PERSONAL

Nowaste har endast egenanställd personal. Det innebär ökad trygghet, hög kompetens och skapar arbetsglädje. Våra medarbetare får möjlighet att arbeta på olika terminaler, vilket gör att vi kan tillgodose våra kunders varierande behov, samtidigt som våra medarbetare utvecklas.

Våra medarbetare är vår främsta resurs. Vi vill därför att de ska må bra och få möjlighet att ständigt utvecklas. Vi erbjuder därför trygga anställningsavtal och har ett nära samarbete med den lokala fackklubben – allt för att våra medarbetare ska känna att de har en säker anställning hos oss. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett utbud av utbildningar för att de ska kunna utvecklas över tid. 

Huvudkontoret Landskronavägen 5 252 32 Helsingborg

Everfresh-terminalen Långebergavägen 190 256 69 Helsingborg

Solutions Porfyrgatan 1 254 68 Helsingborg

Atria-terminalen Basaltgatan 9 254 68 Helsingborg

Strandbadsvägen 9A, 252 29 Helsingborg, Sweden

kapplöpningsgatan 8, 252 30 Helsingborg, Sweden

T1 - Tostarp Mineralgatan 15 254 64 Helsingborg

Coolstuff-terminalen Makadamgatan 15 254 64 Helsingborg

stockholm

 • Huvudkontoret
  Landskronavägen 5
  252 32 Helsingborg
 • Atria-terminalen
  Basaltgatan 9
  254 68 Helsingborg
 • Bolist-terminalen
  Kapplöpningsgatan 8
  252 30 Helsingborg
 • Coolstuff-terminalen
  Makadamgatan 15
  254 64 Helsingborg
 • Solutions
  Porfyrgatan 1
  254 68 Helsingborg
 • Everfresh-terminalen
  Långebergavägen 190
  256 69 Helsingborg
 • TM – Strandbadsvägen
  Strandbadsvägen 19
  252 29 Helsingborg
 • T1 – Tostarp
  Mineralgatan 15
  254 64 Helsingborg
 • T2 – Tostarp
  Mineralgatan 17
  254 64 Helsingborg

 

Information om kamerabevakning