IT-LÖSNINGAR

Våra logistiklösningar omfattar välutvecklade IT-system och kunniga medarbetare som anpassar system internt, vilket innebär att IT-lösningar kan skräddarsys utifrån dina unika behov.

Nowaste Logistics äger och utvecklar egna systemstöd som går hand i hand med våra logistiklösningar.

Kärnan är vårt lagerhanteringssystem (WMS), men vi har ett stort antal andra moduler som kompletterar vårt utbud. Web-shop, BI-verktyg, transportbokning och –planering.
Har du eller dina kunder särskilda önskemål eller krav så ser vi till att de uppfylls. Det innebär att vi kan designa allt ifrån etiketterna på utgående sändningar, generera meddelanden om status och avvikelser direkt till ert affärssystem samt bygga mjukvara och logik för robotautomation. Vi arbetar även med att integrera transportörer i våra IT-system, för att smidigt kunna boka sändningar som är anpassade efter dina krav.

Vi utmärker oss genom att utveckla IT-system internt och erbjuder skräddarsydda IT-lösningar som anpassas för just din verksamhet.

Robert-D.png

Robert Davstedt, IT-chef

Byt-ut-bildern-for-IT-under-Var-karnkompetens.jpg

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712