Konsultation

Är du i behov av att utvärdera och utveckla din befintliga verksamhet, men är osäker på vad som är nästa steg? Eller är du i en process där ni ska besluta om nya system eller lagerlösningar?

Vi finns här för att hjälpa dig!

För dig som driver logistiken i egen regi och är i behov av att utveckla eller förbättra en eller flera delar i flödet, så erbjuder vi konsultativa tjänster för att hitta rätt förbättringsåtgärder. Genom vår kompetens och erfarenhet inom relevanta områden, kan vi som oberoende part hjälpa dig att ta rätt beslut om logistiken för din verksamhet. Vi kan utföra en logistisk analys av din verksamhet, såsom konsultuppdrag, oberoende av bransch. 

Vi tar ett helhetsansvar när det kommer till din logistik. Oavsett hur ni behöver effektivisera ert logistikflöde så presenterar vi konkreta åtgärdsförslag. Ni välja att själva genomföra förbättringsarbetet eller låta oss hjälpa dig. Du som kund bestämmer helt enkelt när vårt uppdrag börjar och slutar.

Som oberoende part kan vi hjälpa er att utveckla er logistik

Patrik Johnfors, Projekt- och utvecklingschef

T2-automation-Panduro.jpg

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712