Transport och distribution

Vi på Nowaste Logistics är en stor oberoende transportköpare som ombesörjer transporter och distribution inom hela Europa. Från det lilla enmans åkeriet till de globala aktörerna, från brevsändningar till hela båtlaster. Vi löser ditt transportbehov.

Som oberoende aktör arbetar vi med den eller de transportleverantörer vi ser som det bästa alternativet för dig. Om du hellre vill äga transporterna själv så kan vi boka sändningar på dina avtal via våra IT-system. Vi erbjuder välutvecklade systemlösningar för effektiv hantering av transport och distribution.

Vi arbetar med strategisk ruttplanering för att optimera leveranser, trafikledning och samdistributionslösningar.

 

På så sätt kan vi erbjuda anpassade transportlösningar för att hantera din logistik utifrån din bransch och dina behov. Vi på Nowaste Logistics arbetar för att bidra till en mer hållbar värld. Genom att köra smartare och förhindra onödiga transporter ger det dig såväl kostnadsmässiga fördelar som miljövinster. Vi bokar därför miljömärkta transporter åt flertal kunder.

Nowaste är en stor oberoende transportköpare med ett brett utbud av samarbetspartners i transportbranschen. Vi löser ditt transportbehov, kundtyp, ledtidkrav, volym och temperaturkrav.

Marcus Hallberg, Transportchef på Nowaste Logistics

Transport-och-distribution-2.jpg

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712