Personal

Vår målsättning är att ha branschens nöjdaste medarbete. För oss som arbetsgivare innebär det att vi har ambitionen att alltid skapa bästa möjliga förutsättningar för alla våra medarbetare, så att de känner trygghet och arbetstillfredsställelse i sin vardag. Vi är på rätt väg då vi som unikt logistikföretag vann det ärofyllda priset Handelns Bästa Arbetsplats år 2017.

Nowaste Logistics är ett värderingsstyrt företag och våra medarbetare är den viktigaste orsaken till att vi fortsätter växa och utmana branschen. För att bidra till en ökad trivsel och samhörighet får våra medarbetare ta del av flertal förmåner. Vi erbjuder allt från subventionerade luncher, gratis frukost, eget gym, ett brett utbud av interna utbildningar, Nowastegalan och julfester.

Våra medarbetare är vår främsta resurs och därför satsar vi otroligt mycket på personlig utveckling.

Redan från start får våra medarbetare en gedigen fyra veckors introduktion för att lära sig allt om företaget och hur vi arbetar utifrån våra värderingar och produktivitetsmål. Därefter kan våra medarbetare fortsätta utvecklas inom ett flertal områden. Vi erbjuder allt från praktiska ledarskapsutbildningar till tjänstespecifika utbildningar, samt självfallet brandskydd- och säkerhetsutbildningar. Förutom våra stora satsningar på nyrekrytering arbetas det aktivt med intern rekrytering.

Vi skapade konceptet, ”GROW – People and Culture” med syftet är att skapa en mötesplats och en miljö som alla anställa ska trivas och utvecklas i med fokus på människan, gemenskapen och kulturen. Platsen GROW är företagets huvudkontor, ett stort vardagsrum (800 kvm) med flera utbildningslokaler, vår utbildningsplattform och en fullt utrustad träningsanläggning med gym och en arena. Samtliga ytor är tillgängliga för alla medarbetare inklusive deras respektive, helt kostnadsfritt. Vi tror helt enkelt på att engagera för att skapa trivsel och god sammanhållning.

Hos Nowaste Logistics ligger, utan tvekan, det stora värdet i personalen.

Riad Haddouche,
Head of People and Culture

nowaste-logistics-personal