Hållbarhet

Omtanke

Vi ägnar oss huvudsakligen åt logistik, en växande framtidsbransch i digitaliseringens spår. Naturligtvis en bransch med en betydande miljöpåverkan, men också en bransch där det går att göra avsevärd skillnad med stor omtanke om människor och resurser i samhället. Som en av Helsingborgs största arbetsgivare och en av marknadens ledande aktörer vill vi gärna driva förändring. Ska man åstadkomma förändring krävs det visioner. Visionen kanske inte går att realisera alldeles runt hörnet, men den är färdriktningen. Och den är spännande!

Läs gärna vad vår VD Johan Kallin tänker om framtidens logistik. Han lanserar bland annat lastbilen som en potentiell miljöhjälte.

Hållbarhetsrapport 2020

I rapporten för 2020 kan du läsa om våra höjdpunkter från året som gått, hur vi arbetat för att minska vårt klimatavtryck, nya former av transporter, social hållbarhet, sortering och framtidens logistiklösningar.

hallbarhet-rapport

Hållbarhetsrapport 2019

I rapporten för 2019 kan du bland annat läsa om hur vi arbetar med social hållbarhet, transporter, medarbetare, arbetsmiljö, kvalité, spårbarhet och framtidens fastigheter.