Tullhantering

Upplever du att tullager och exportflöden är komplicerat och tidsödande? Vi kan hjälpa dig med allt från import- till exportklarering. Vi har integrationer mot både Tull- och Skatteverket, samt erfaren personal för att underlätta för din verksamhet.

Vårt tullsystem uppfyller alla krav för att hantera oförtullade varor på vårt lager tills det är aktuellt att använda dem.

Det innebär att vi ansvarar för hela flödet när det kommer till tullhantering, allt från korrekt ifyllda dokument till tullens krav på spårbarhet. Det finns flera fördelar med att låta en tredje part hantera tullvaror: tull och moms betalas först när varan tas ut från lagret och minskad kapitalbindning. Vi har erfarenhet av att exporterar tullgods till främst Norge, men vi exporterar även till bland annat Schweiz, Island och USA. Snart även till UK efter Brexit.

Vi har kompetenta medarbetare som är bra på problemlösning och agerar snabbt om det händer något, så att inte gods blir stående. Tullansvariga på Nowaste Logistics har ett nära samarbete och kommunikation med alla delarna av lagret. Våra medarbetare har erfarenhet att hålla koll på siffror och koder, samt vara uppdaterade när det gäller bestämmelser och lagar för att tullhanteringen ska ske snabbt och smidigt

Tullager och exportflöden behöver inte vara komplicerat. Vi kan allt från import- till exportklarering.

Elin Calpe, Tullassistent Nowaste Logistics

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712