Värdeadderande tjänster

Söker du det där lilla extra som höjer upplevelsen för era kunder? Vi erbjuder kreativa och skräddarsydda värdeadderande tjänster och ser till att ditt företag sticker ut från mängden.

Vi har utvecklat ett brett utbud av olika värdeadderande tjänster som kan öka ditt företags kundupplevelse eller effektivisera hanteringen senare i leveranskedjan.

Bygga displaypallar, presentinslagning, om-/märkning, mogning, finishering, ompackning, kittning – vi kan hantera det mesta. Vi anser att värdeadderande tjänster kan tillföra ett högre värde till dina varor och flöden, vilket i sin tur också kan generera ett högre värde för dina kunder.
Vi har erfarenhet av att utforma värdeadderande tjänster som motsvarar dina krav och marknadens önskemål.

Vi har erfarenhet av att utforma värdeadderande tjänster som motsvarar dina krav och marknadens önskemål. Vi kan gemensamt utveckla lösningar på olika typer av värdeadderande tjänster, som i slutändan ger dina kunder en positiv upplevelse av ditt företag, för oss är allt är möjligt.

Vi kan tillgodose många olika önskemål från våra kunder, allt ifrån att packa i kundunikt emballage eller förpackningar till presentinslagning eller att märka om varor. Ja, det är endast fantasin som sätter gränser.

Kevin Zetterlund,
Verksamhetschef Coolstuff

Ny-Value-added.jpg

VILL DU VETA MER?
Du är välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om oss och våra tjänster. Fyll i formuläret så svarar vi på alla dina frågor och funderingar.Vi återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Eller kontakta Jesper Brandin, Sales Manager.
jesper.b@nowaste.se
+46 (0)76 11 50 712